Nejlepší účesy pro kluky na rok 2015

Doba, kdy muži na svém obličeji dbali maximálně o vousy je naštěstí nenávratně pryč a čím dál více jich chce mít i správný a obličeji lichotící střih vlasů. Co se pro který z  nich hodí vám nejlépe poradí váš kadeřník, ale co zrovna letí a s čím si rozhodně neutrhnete ostudu vám řekneme my.

1. "The Undercut"
Tento střih prostě vypadá dobře téměř na každém muži a když s ním začal David Beckham a následovala ho do dnešního dne snad celá Velká Británie, kde je nyní tento střih téměř účesovou uniformou, musí na něm logicky něco být. Sluší všem tvarům obličeje i všem typům vlasů a s bujnými vousy? Ano! Skvěle vypadá jak s oblekem na pracovní schůzku, tak s šortkami a trikem na plážové promenádě

.

2. Dlouhé vlasy
Tento styl účesů sluší málo klukům, ale když se do detailu vyladí styling a střih tak to stojí za to. Pokud, ale nemáte husté a zdravé vlasy tak do tohoto stylu raději nechoďte. A když už se Vám toto všechno podaří tak aby celkový dojem nepůsobil až příliš, doporučujeme ponechat tvář hladkou a do vlasů nanést trochu matného vosku.

3. Gelem uhlazené vlasy s pěšinkou na straně
Správný střih pro tento typ účesu jsou vlasy na bocích hlavy krátké a postupně sestříhané a na vrchu hlavy delší. Než se začnete snažit o perfektní pěšinku, nejprve vetřete do vlasů malé množství (!) gelu či vosku a sčeště je dozadu. Pokud nechcete, aby výsledek působil příliš mastně, použijte také suchý šampón. Pro odvážlivce a experimentátory je tu pak trend nagelovaných pramínků spadajících do čela...

Stále více mužů se uchyluje k léty prověřené klasice a to nejen v oblékání, ale i v účesech, takže pokud na vás z tohoto dýchá doba před několika desítkami let, vězte, že klišé o navracejících se trendech není pravdou jen u oblečení, ale i zde.